A A A

Lys og farver - Lærerhåndbog
Geografforlaget - 20% Kampagnerabat

Naturfag

Pris:240.00kr

Lys og farver - Lærerhåndbog

Indeholder metodiske vejledninger, faglig baggrundsviden, konkrete praktiske anvisninger, aktivitetssider til fri kopiering, materialeliste m.m.

Lektørudtalelse:

Endnu en god titel i natur/teknik serien Go - naturlig viis. Med udgangspunkt i solen gennemgår bogen i 20 opslag lys og farver fra mange forkellige vinkler, bl.a. farvestof i planter, blanding af farver, kamuflage, øjet, synsbedrag, fotografiet og ikke synligt lys.

Opslagene består af en velskrevet brødtekst krydret med gode tegninger og farvefotos samt hist og her lærerige forsøg som læseren forholdsvis nemt kan udføre. Læseren bliver på et passende fagligt niveau og på underholdende vis præsenteret for mange aspekter ved lys og farver.

Sproget er levende og veksler mellem korte fakta og mere fortællende afsnit. I tilknytning til bogen udgives en meget udførlig lærervejledning med mange gode kopisider.

Bogen er meget velegnet til undervisning i natur/teknik i 5.-6. klasse og til tema- og projektarbejde. Men interesserede børn kan også få fornøjelse af bogen i fritiden.